Kom je ook?

Vrijwilligers op den aperitief

Vrijwilligers op 'den aperitief' op zaterdag
1 september 2018 tussen 10.30 en 11.30 uur in de pastorie.

Hopelijk heeft iedereen genoten van een deugddoende vakantie!

Het komende werkjaar is in zicht
en dan is 1 september het ideale moment om langs te komen in de pastorie. Vakantieverhalen, gezellige babbels, ideeën voor het komende werkjaar kunnen mekaar afwisselen bij het drinken van een glaasje of een tasje koffie.

Vrijwilliger zijn is zo verrijkend: je betekent iets voor anderen, je maakt vrienden, je verrijkt jezelf. Zonder vrijwilligers stevenen we af op een verarming van het gemeenschapsleven.

Vertel het maar verder aan iedereen waarvan je weet dat ze zich in de parochie engageren voor een kleine of iets grotere taak, want steeds bestaat er een kans dat we mensen vergeten, ook al is dat niet de bedoeling.

Op 1 september staat de deur van de pastorie open.

Tot dan,

Vanwege het ganse parochieteam:
Jos Kempenaers, Emiel Baeckelmans, Gerd De Hert, Chris De Munter, Ludwig De Vocht, Lan Kartawiadi, Josée Kleijn, Yvonne Lenaerts.